Ετικέτες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Series Freakz

Φέτος τολμώ να πω πως η τηλεοπτική χρονία θα χει περισσότερα απο πέρυσι , το αξιοσημείωτο όμως είναι ότι θα ' χει και πολλά ενδιαφέρονται πράγματα . Γιατί οκ ,Big Brother (ο χριστός και η παναγιά) , Master Chef , Top Chef (μη με ρωτήσετε τη διαφορά) , X-Factor , αλλά ποιος φανταζόταν πως από φέτος στον Ant1 θα δούμε ..
How I Met Your Mother !
Mια Αμερικάνικη σειρά , 5 φίλοι . Ο Τed ο οποίος μέσα από όλες τις αποτυχημένες προσπάθειες με το γυναικείο φύλο μας λέει πως γνώρισε τη μητέρα των παιδιών του , ο Barney από τους πιο επιτυχημένους χαρακτήρες , ειρωνικός , έξυπνος , ο οποίος πάντα ντυμένος με τα ακριβά του κοστούμια προσπαθεί να σπάσει ρεκόρ στα one - night stands , η Robbin , δημοσιογράφος που αποφεύγει τις σχέσεις , και τέλος ο Mashall και η Lilly ζευγάρι από το κολέγιο και συγκάτοικοι του Ted. Έξυπνες ατάκες , ενδιαφέροντες χαρακτήρες ,so Suit Up and get ready 'cause, believe me guys , its gonna be .. wait for it.. LEGENDARY !



Aπό ελληνικές σειρές "Το νησί" ,στο Μega, φαίνεται να είναι τοπ. Η ιστορία ξεκινά το 1939 και φτάνει ως και το 2001 , βασισμένη σε πραγματικά γεγονότα κατοίκων της Πλάκας και της Σπιναλογκας ,οι οποιοι ήρθαν αντιμέτωποι με τη νόσο της λέπρας. Η Σπιναλόγκα είναι ένα μικρό νησάκι δίπλα στην Κρητη όπου έστελναν τους λεπρούς για να ζουν εκεί απομονωμένοι . Είναι η μεταφορά του μπεστ σελερ της Βικτόρια Χίσλερ , μεγάλη παραγωγή , σίγουρα θα ξεχωρίσει.



Μία ακόμη έκπληξη είναι μια animation σειρά , "ουκ αν λάβεις παρά του μη έχοντος " (που σημαίνει δεν μπορείς να πάρεις απο αυτόν που δεν έχει και προέρχεται από τους "Νεκρικούς Διαλόγους"του Λουκιανού)  η οποία σατυρίζει πρόσωπα και καταστάσεις μέσα απο την ιστορία που ξετυλίσσεται , και επίσης έχει αρκετές αναφορές σε πασίγνωστες ταινίες . Νταξει , δεν ειναι SouthPark , αλλά μοιάζει αρκετά ενδιαφέρον !



Τέλος , ακόμη μια σειρά απο το Μega , εμπνευσμένη από την φετινή οικονομική κρίση και το ΔΝΤ , " Η γενιά των 592 ευρώ" . Ο Αλέξης , έχοντας μια διαφημιστική εταιρία , με μοναδικό πελάτη , ένα σουβλατζίδικο , ο Σταύρος με iq 167 που κάνει διδακτορικό στη σωματιδιακή φυσική, ο Χαραλάμπης που μένει με τους γονείς του , αιώνιος φοιτητής , η Ιωάννα , κύπρια άνεργη ψυχολόγος και η Κατερίνα, με σπουδές νομικής στην Οξφόρδη και στο Harvard.





To Star δεν θα δείχνει πλέον "The Big Bang Theory" αλλά θα συνεχίσει με την 6η season του Dr.House . Ο ant1 δε θα δείχνει -δυστυχώς- LoveBites , αλλά ο alpha φρόντισε να καλυψει το κενό με τον μεγάλο Έκτορα Μποτρίνι και εφιάλτη στην κουζίνα. Ας μη ξεχνάμε την ιστορική φράση " ΕΙΝΑΙ ΜΑΚΑΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑΑΑ?"

1 σχόλιο: