Ετικέτες

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Rous . Είναι από το φεγγάρι !

    H αλήθεια είναι πως όταν κάπου μεταξύ Απριλίου και Μαϊου , όταν ένας φίλος μου λέει " Παίζει αύριο ο Rous στον Μύλο , πάμε? " κοιταχτήκαμε με την Κατερίνα και λέμε πάμε. Με επιφύλαξη.
Γιατί έκτος από τις " Εξαιρέσεις" δεν είχαμε ιδέα τι λέει ο τύπος. Ναι οκ , θα ' ναι ένα ακόμη από αυτά τα τυπάκια που προωθούνται χωρίς να χουν κάτι να μας πουν.
  Gwgoulaz? In-your-face!
   Πάμε Μύλο , λίγος κόσμος , πιτσιρίκια ,  καθόμαστε , βγαίνει ο Rous , απλός,  ευδιάθετος και ξεκινάει να τραγουδάει .. Τα τραγούδια του ένα και ένα , μικρά διαμαντάκια , με κάποια διαλείμματα ενδιάμεσα  για λιγο Beatles και Led Zeppelin .
  Και ποιος ειναι αυτός ο Rous? Εεεεεγώ θα σου πω!
Ονομάζεται Γιώργος Γεωργιάδης του Ρουσσέτου , γεννήθηκε στην Αθήνα , σπούδασε στην Ιταλία τηλεοπτική και κινηματογραφική παραγωγή . Οι επιρροές του ως επί το πλείστον από την rock σκηνή , όπως Bob Dylan , Beatles , Elliott Smith , Radiohead... Έγινε γνωστός όταν το μουσικό portal Jumping Fish της Cosmote όρισε το "Εξαιρέσεις" ως τραγούδι του μήνα. Και ξέρετε τι έγινε μετά...
    Όμορφη μουσική , κατά βάση από ακουστικές κιθάρες ,  απλότητα , αμεσότητα , ωραίοι στίχοι , thank-god χωρίς κλάψα κ κλισέ εκφράσεις.. -σαν ποιους δε θα πω- , γενικά ένα cd από την αρχή μέχρι το τέλος όμορφο.
           Από τον rous δεν έχω κανένα παράπονο , ούτε ως προς τα τραγούδια του ούτε ως προς το live που έδωσε. Πραγματικά αξίζει να δώσετε μια ευκαιρία σε όλα του τα τραγούδια . Βασικά επιβάλλεται ,  γιατί έτσι . ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ ΕΤΣΙ . Και προς εκπληξή μου άκουσα και ένα από τα υπόλοιπα τραγούδια του στο ραδιόφωνο..
   GO GO ROUS!
 Μερικά από τα τραγούδια του εδώ , για να βλέπω να ξεκινάμεεε !



Συνεχίζουμεεε...



Κρατιέμαι να μη τα postάρω όλα...!

Special thanks @TwistedTool :)

4 σχόλια:

  1. Αψογη παρουσίαση πόλυ όμορφο και άμεσο...
    Ψηφίζουμε Gwgoulaz... In OUR FACE :p

    you ROCK!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν είναι του τύπου μου, αλλά αν έχει όλα αυτά που λες, καλός είναι. Όχι σαν τα υπόλοιπα σκατά που (φαντάζομαι ότι) πλασάρει το ραδιόφωνο.

    Όσο για τη βοήθεια, anytime ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χαχαχα! θενκ γιου γκαιζ !

    Και δεν είναι μόνο στη φαντασία σου!
    Απλά ξεχωρίζει , και είναι καλό να στηρίζουμε τέτοιες προσπάθειες ! :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή