Ετικέτες

Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2010

Είμαι καλός άνθρωπος , μη παραπλανάσαι από το συγκεκριμένο post .

     Εντάξει , απλά ειχα σκοπό να ξεκινήσω με άλλο θέμα , αλλά αλλάζω γνώμη και λέω σε ολο το κοσμο : ΣΚΑΣΤΕ .
Γιατι ετσι.
    Γιατι ξαφνικά άρχισε όλους να τους πειράζει γιατί δεν τους πηγαν απόδειξη μαζί με τα ποτά τους και τη φεραν 10 λεπτά αργότερα , γιατί έβαλε ο από πάνω σκούπα στις 10 το βράδυ , γιατί παίρνουν το λεωφορείο και τυχαινει στη διαδρομή να περναει τρένο καθυστερώντας το δρομολογιο ούτε 5 λεπτά , γιατί ο καφές που ζήτησαν αντί για γλυκός ήταν μέτριος , γιατί δείχνει τον μπομπ σφουγγαράκη στις 11 και όχι στις 10 , γιατί o ουρανος να ειναι γαλάζιος και όχι πράσινος , γιατί το τραγούδι αυτό πάντα να λέει δε μπορώ , κ γιατί τελικά τα παντα ολα και τα κοαλα τίποτα.
    Και όχι μόνο αυτό , αλλά ανοίγουν τον υπολογιστή τους και καταγγέλουν στο internet το ψιλικατζίδικο της Άνω Γρινιαροπορδίτσας γιατί έχει την coca-cola 70 λεπτά ενώ κανόνικα κάνει 60.
                    Ρε , συγνώμη που θα στο πω , ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ.
   Και επείδη είμαι και καλός άνθρωπος θα σου πω και κάτι :

                                         Δεν εισαι μόνος σου σε αυτόν τον κόσμο.

  Έλα έλα , μη ταραζεσαι.. έλα τώρα μη το παίρνεις τόσο κατάκαρδα...
        Επίσης , για να δώσω και ένα νόημα στη μίζερη ζωή σου , από σήμερα θα αρχίσεις να μαθαίνεις πως να ΣΥΜΒΙΩΝΕΙΣ με τους υπόλοιπους κατοίκους της γης.
Κάνε 10 λεπτά υπομονή όταν ο γειτονας γυρνάει στις 10 απο τη δουλειά και βαζει σκούπα γιατί δεν έχει άλλη ωρα να το κάνει , ζήτα εσυ την αποδειξη , που νομίζεις ότι θα σε κάνει πλούσιο-και-το-κανεις-και-θέμα . Αν δε σου αρέσει ένα μαγαζί , μη μου κάνεις θέμα για τον κακό ήχο , για τα τραγούδια , απλα μαντεψε... μη ξαναπάς , και άσε εμένα να αποφασίσω όταν θα παω αν μου αρέσει.
      Και αν αυτό δε το λένε μιζέρια δωστε μου εσείς την καταλληλη λεξη.
Λίγη υπομονή δεν έβλαψε ποτέ κανένα , κ επίσης κανείς δεν είναι τέλειος.
Ναι ναι , ΟΥΤΕ ΕΣΥ . Και για τον Θεό , δεν έγινε και κάτι αν αργήσεις να πας στον προορισμό σου 5 λεπτά. Και μη μου πεις οτι για αυτά τα 5 λεπτά χάνεις το επόμενο λεωφορείο , ξεκίνα 10 λεπτά νωρίτερα , και ας περιμένεις , δεν το ξέραμε να κανονίζουμε τα δρομολόγεια του ΟΑΣΘ σύμφωνα με το προγραμμα σου.

Υ.Γ.1 : ΘΑΝΑΤΟΣ σε όσους σε blog ενημέρωσης λένε πόσο αγαπάνε το κοτσύφι τους ή τα πόσα χρόνια κλείνουν μαζι.

Υ.Γ.2 : Εξαιρούνται οι καταγγελίες εκμετάλευσης ή όποιας άλλης φύσης , τις οποίες θα ήταν ευεργετικό να μάθουν κ άλλοι ανθρωποι.

4 σχόλια:

  1. Βγάλτα από μέσα σου να ηρεμήσεις, έτσι :D

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. χααχαχχα!
    ε νομίζω παρα έγινε το κακό , δεν ξέρω αν έχω άδικο , απλά νομίζω ότι όλα μας τα προβλήματα μας έχουν μεταλλάξει λίγο και φερόμαστε άδικα :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. κάντε υπομονή κι ο ουρανός θα γίνει πιο γαλανόςςςςς ( πράσινος δε θα γίνει που να χτυπιέστε! ) 12 ποιντς γκοου το... ΓΩΓΩΚΑΑΑΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. τελειοοοο και δίκιο...!!! αχαχαχαχα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή